Хуманитарна журка за Јану Симић 1. јула

Хуманитарна организација БУДИХУМАН.12 – Чибутковица организоваће хуманитарну журку за тринаестогодишњу Лазаревчанку Јану Симић која болује од малигног тумора кичмене мождине и којој је потребна новчана помоћ за даље лечење.

Хуманитарна журка биће организована у четвртак, 1. јула у кафићу „Гем“ у Шопићу. Гост вечери биће Бојан Павловић, учесник емисије „Звезде Гранда“. Улаз је 100 динара и сав приход биће уплаћен на рачун породице Симић. Такође, сви који посете ресторан „Буцман“ у Шопићу у недељу, 4. јула помоћи ће малој Јани, јер ће сав приход од продате хране бити уплаћен на њен рачун. Меснате производе донираће месара „Синђелић“ из Лазаревца.

Организатор ове акција Влада Радосављевић истиче да је контактирао Душана Ђокића, бившег фудбалера Црвене Звезде, који је донирао дрес са потписом играча у време када је играо за белгијски клуб Бриж. „Дрес нећемо моћи да поставимо на хуманитарне лицитације, јер Јана није на списку фондације Буди хуман – Александар Шапић. Због тога ће дрес моћи да се лицитира на Инстаграм налогу БУДИХУМАН.12 и цео износ биће усмерен за лечење наше Јане“, објашњава Радосављевић и додаје да не треба гледати ко је из ког града, већ је потребно цела Србија да се уједини и помогне храброј девојчици пуној живота.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *