Хуманитарне акције за Јану Симић

У току је прикупљање новца за лечење наше суграђанке, тринаестогодишње Јане Симић, којој је потребно много новца за лечење у иностранству (говори се о цифри од 50.000 до 100.000 евра + трошкови становања и боравка у иностранству током терапије). Новац је потребно прикупити у што краћем року (месец дана). Јана није на списку ниједне фондације за лечење деце, с тога јој је помоћ медија и суграђана утолико потребнија.

Молимо Вас да у складу са Вашим могућностима промовишете доле наведене хуманитарне догађаје, који се организују током ове недеље. У прилогу Вам такође шаљемо најаву/постер за “Плес за Јану”.

–          1. јул “Кафе ГЕМ”, Шопић, гост вечери Бојан Павловић – Звезде Гранда, улаз 100 динара, у организацији Буди хуман.12 из Чибутковице (Влада Радосављевић)

–          3. јул Простор испред мурала код кафића “Кабинет 23”, Лазаревац, “Плес за Јану” у организацији Шоо шоо соунд, (дечија анимација, радионице, пузијада за бебе, музички део програма чине лазаревачки ди џејеви), улаз 500 + динара

–          4. јул ресторан „Буцман“ у Шопићу сав приход од продате хране тог дана уплатиће на Јанин рачун. Меснате производе донираће месара „Синђелић“ из Лазаревца.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *