Горан Весић отворио „Трг бајки и чаробних јунака“

У оквиру манифестације „Београдска зима“ у Лазаревцу је отворен „Трг бајки и чаробних јунака“, где ће најмлађи до 30. децембра моћи да уживају у бројним садржајима.

Присутнима се на платоу испред Рударске чесме обратила чланица Већа општине Лазаревац Гордана Стевић, која је изразила задовољство што је ова манифестација организована у лазаревачкој општини и позвала све суграђане да дођу, погледају програм и учествују у њему.

Програм је затим званично отворио заменик градоначелника Београда Горан Весић. „Посебно сам поносан на то што смо ове године обухватили апсолутно све општине и оне приградске које до сада нису имале организовану нову годину. То је важно зато што Београд треба да се подједнако односи према свим својим грађанима, као и да грађани уживају у истим погодностима“, истакао је Весић.


Званичном отварању програма присуствовао је и Бојан Стевић, државни секретар Министарства за државну управу и локалну самоуправу.

Догађаји у оквиру манифестације „Београдска зима“ организовани су на 130 локација у Београду. Лазаревачки малишани моћи ће да се друже са јунацима из бајки, светлећим роботима и учествују у креативним радионицама.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *