Фестивал „Dance zone” окупиће преко 1400 такмичара у свим врстама плеса

У Спортско рекреативном центру Колубара у Лазаревцу у недељу 27.03.2022. године у организацији Плесног клуба Колус, а уз подршку Савеза спортова општине Лазаревац одржаће се 2. Међународни фестивал свих врста плесова „Dance zone”. Овим поводом председник општине Бојан Стевић организовао је пријем за представнике овог плесног клуба и Савеза спортова општине Лазаревац.

Овом приликом председник Стевић навео је да ће такмичење у недељу у Лазаревцу окупити преко 1400 такмичара из 5 земаља из окружења, а такмичење ће се одвијати у свим врстама плеса.

“Искористио бих ову данашњу конференцију да позовем све суграђане из Лазаревца, али и становнике из градова из региона да искористе ову прилику, посете Лазаревац и недељно поподне проведу у Спортском центру у Лазаревцу и уживају у плесним тачкама најбољих плесача у региону”, казао је Стевић  

“Фестивал је такмичарског карактера са наградним фондом од 2.000 евра. Сви солисти, парови, групе и формације које уђу у гала шоу деле наведени наградни фонд. Учесници су из пет земаља Хрватске, Румуније, Македоније, Црне Горе и Србије”, навела је председница Плесног клуба Колус Сандра Ђурђевић.

“Такмичење ће се одвијати на два стејџа. Главни стејџ биће у великој сали, а други стејџ до 13 часова у одбојкашкој малој Сали СРЦ Колубара. Дефиле свих учесника фестивала одржаће се у 15,30 часова, када ће и сам фестивал бити отворен на начин како му то и доликује”, закуључила је Сандра Ђурђевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *