Априлско шушкање

И овога пута малишани су се окупили да на различите начине шарају ускршња јаја  и тако покажу своју креативност и стваралаштво.

„Радионица је осмишљена у више етапа, за различите узрасте, а деца су шарала јаја и цртала ускршње цртеже. То је све било истакнуто на таблама. Након тога, била је организована и потрага за зекиним скривеним благом, а најуспешнији малишани били су награђени симболичним наградама“ рекла је, у име удружења, Тамара Радосављевић.

Дечије шушкање је пројекат у оквиру „Шу – шу саунд“ удружења и само једна од радионица  у оквиру које се спроводи неформална едукација деце узраста од 2 до 15 година, настоји се да деца развијају критичко и логичко размишљање, да покажу своју креативност, да се усавршавају  и слично. 

У реализацији радионице и овога пута учествовали су волонтери удружења, аниматори и промотери. Новина је и то да је „Шу – шу саунд“ већ другу годину за редом, сарадник Удружења „Чеп за хендикеп“, тако да су се у оквиру радионице прикупљали и пластични чепови који се користе за израду ортопедских помагала.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *