АЛЕСКjЋ ДОНЕО СВЕТСКО ЗЛАТО У ЛАЗАРЕВАЦ

Срђан Алексић, члан кик бокс клуба „Обилић“ из Лазаревца, на недавно одржаном светском првенству у jталиjи у Риминиjу освоjио jе златну медаљу и одбранио титулу првака света од пре две године. За младог кик боксера и његовог тренера Горана Васиљевић, приjем jе приредио директор предузећа „Колубара Услуге“ Драган Јевтић, коjи им jе, како су истакли, jедини изашао у сусрет и помогао да оду на такмичење и донесу злато у Лазаревац.

Драгану Јевтићу се захвалио наjпре тренер Васиљевић, коjи jе рекао да само захваљуjући њему, општина Лазаревац у овом тренутку има jош jедну титулу првака света и да jе он jедини човек у Лазаревцу коjи jе препознао вредност и значаj подршке овом спорту, захваљуjући чему у Лазаревцу сиjа jош jедно злато. Васиљевић истакао да jе изузетно поносан што jе тренер у клубу коjи jе од  2011. до данас у Лазаревац донео пет златних медаља са европских и светских шампионата.

Јевтић jе овом приликом рекао да jе почаствован и поносан што jе млади Алексић донео титулу. „Треба се поносити младим и успешним спортистима, али треба им и помоћи“, рекао jе он и истакао значаj подршке спорту пре свега због младих и у циљу развиjања здравог друштва.

„Част ми jе што представљам нашу земљу и доносим медаље у наш град“, рекао jе млади шампион захваливши се тренеру и директору Јевтићу, коjи су у њега искрено веровали и били наjвећа подршка.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *