ДЕСЕТ ЛАЗАРЕВАЧКjХ УЛjЦА ДОБjЈА НОВj АСФАЛТ

На териториjи општине Лазаревац  почело jе jесење пресвлачење улица. До краjа године, нови  горњи слоj асфалтне подлоге добиће десет лазаревачких улица, а jедна од њих  jе и улица Обрада Радивоjевића. У то како тече асфалтирање уверио се заменик председника Градске општине Лазаревац Боjан Стевић обилазећи ову улицу.

„ У уторак су започети радови на замени првог слоjа асфалтне подлоге у улици Обрада Радивоjевића, коjа jе jедна од десет улица на териториjи Лазаревца коjе ће бити реконструисане до краjа 2014. године, односно замењен горњи слоj асфалтне подлоге“, обjаснио jе Стевић.

Стевић jе истакао да улица Обрада Радивоjевића неће бити асфалтирана у потпуности због проблема коjи су настали са инвеститором коjи прави зграду на почетку ове улице, а односе се на кашњење радова коjи се тичу прикључења на топлификациону мрежу. Он jе додао да ће улица бити завршена у потпуности тек након завршетка тих радова.

Када jе реч о осталим радовима, започети су у улици Јанка Катића, а затим ће бити започети радови и у преосталих осам улица. То су улица Светог Димитриjа, Јове Гркинића, Јанка Стаjичића од дома културе у месноj заjедници Шопић до криваjе, затим улица од Храма у Шопићу до границе са улицом Станислав Сремчевић Црни, као и улице у месним заjедницама Рудовци, Велики Црљени и Вреоци.

Вредност радова за ових десет улица у коjима се мења горњи слоj асфалтне подлоге jе 56 милиона динара, а финансиjер jе Секретариjат за саобраћаj  Града Београда. jзвођач радова jе предузеће „Београд пут“.

Стевић jе истакао да очекуjе да се ових дана заврше се радови у Валандовскоj улици, као и да се интензивира реконструкциjа улице Владике Николаjа Велимировића у Петки.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *