ДС : Презентоваћемо шта смо као коалиција на власти урадили

„Направили смо експертске тимове са људима од струке и  до краја јануара имаћемо готов материјал.  Надам се да ћемо тај материјал у кампањи на прави начин презентовати грађанима.

Спремни смо за сарадњу са свим партијама и групама грађана које деле исте вредности као и ми, преговори су у току и ми смо отворени за сваки разговор. Мислим да је ДС  добро радила и направила добар резултат за ове три и по године на власти, а то ће се видети и у кампањи када будемо презентовали шта смо све као коалиција урадили . То до сада ни једна власт није урадила и ми ћемо то изнети и презентовати грађанима. Наравно, преостало је још много тога што треба урадити како би се побољшао квалитет живота наших суграђана.

Најбитније је да направимо добар резултат на изборима, а са киме ћемо у коалицију, то ћемо видети. То све зависи и од резулата, али и од постизборног договора“, рекао је Лучић.

Да подсетимо, ДС је у Лазаревцу до недавно била у валдајућој коалицији са СПС и СНС, али морала је да је напусти по налогу врха Демократсске странке.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *