Златибор савладао Колубару резултатом 1:2

Фудбалери Колубаре вечерас је одиграли утакмицу против ФК Златибор и изгубили са резултатом 1:2.

Фалш ноте Данила Грујића су спречиле зелено-црне да се радују и остану у трци за Супер лигу. Већ у уводним минутама, са неколико чудних одлука, све на штету Колубаре, ставио је до знања да се домаћини не могу радовати.

Прву прилику имали су гости у 14. минуту када је Лука Ђокић упутио јак шут са 20 метара, али уместо мреже погодио је стативу домаћина. Домаћини су узвратили у 24. минуту када је добро шутирао Антонијевић. У 28. минуту очити офсајд Милана Ђокића није санкционисао Оливер Петровић, али сјајном интервенцијом Остојић је спречио погодак. У 36. добар шут Ђенића, али голман златибораца је на висини задатка.

Споран моменат у 41. минуту – лопта је била на четрдесетак метара од гола гостију, чула се пиштаљка Грујића који је дотрчао у шеснаестерац гостију и показао капитену Колубаре Николи Васиљевићу црвени картон. Пуно протеста и негодовања због одлуке Грујића.

У наставку меча бројчано јачи гости су први повели преко Ђаковца који је прецизним шутем са 20 метара савладао Остојића. Кренули су домаћини у офанзиву, али су гости из контре преко Илића увећали предност. У 81. минуту на центаршут Симића Антонијевић је ублажио пораз, а за нешто више времена није било.

На трибинама много познатих људи из света фудбала који су отишли  разочарани због чудог дељења правде. Бивши играчи Колубаре Јоаким Дуљај, Милош Ристановић, Руди Гуснић, Милош Филиповић, Гојко Козић желели су победу зелено-црних. „Дошао сам из Сарајева да дам подршку Колубари, али сам разочаран што је фудбал остао у другом плану због нечега што сигурно не доноси добро нашем фудбалу“, рекао је Козић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *