Завршен “Мој први турнир“ у Лазаревцу

Турнир је испред ГО Лазаревац отворио Милоје Живановић заменик председника ГО Лазаревац, а у име клуба се обартила Ана Стеванов, тренер у млађим селекцијама.

„Драго ми је што се окупио велики број екипа и што овај турнир спада у најбоље турнире у Србији, када су у питању најмлађе одбојкашице. Не треба заборавити да је велики број садашњих репрезентативки свој први турнир управо ималo у Лазаревцу и верујем да ће неке од вас једног дана обући најдражи дрес репрезентације Србије”, рекла је Ана Стеванов.

Првог дана турнира учествовало је 16 екипа за девојчице 2005. и млађе.

Прво место освојила је екипа ОК Београда, друго место ООК Лазаревац коју је водио тренер Саша Богетић, а треће место су освојиле такође девојчице Лазаревца под диригентском палицом Ане Стеванов.

Другог дана било је 26 екипа за девојчице рођене 2004. и млађе. Победнички пехар остао је у Лазаревцу коју води тренер Дејан Стојковић, друго место освојиле су девојчице из Црвене Звезде из Беогарда, а треће место припало је екипи Борца из Чачка. За најбољу играчицу проглашена је Ленка Милићевић из домаће екипе Лазаревца.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *