Вести са паркета

Лазаревчани су добро одрадили припреме и у клубу влада оптимизам када је у питању борба за опстанак. На крају сезоне чак пола лиге ће променити степен такмичења. Од 12 екипа две првопласиране ће од јесени пут Супер лиге, а четири последње пласиране у ранг ниже. Колубара се бори за опстанак. Ангажовањем тренера Владимира Драгићевића екипа се консолидовала и искусни играчи уз помоћ млађих имају задатак да напусте опасну зону и стигну на крају сезоне до луке спаса опстанак у лиги.

Кошаркаши Колубаре наставили су серију победа. У наставку првенства забележили су четири нове победе и даље чувају лидерску позицију. После четири кола у наставку првенства јасно је да ће се битка за прво место водити између екипа Колубаре и Звездаре. У претходних 18 кола оба тима су забележили по 17 победа. Колубара је у предности јер је јесенас славила у Београду против Звездаре и Лазаревчани имају велику шансу да се експересно врате у Другу лигу.

Новоформирани кошаркашки клуб Ла баскет успешно наступа у Другој српској лиги група Центар. Лазаревчани су међу водећим екипама и имају велику шансу да се до краја сезоне нађу међу прве три екипе. Ипак, мале су шансе да у првој такмичарској сезони стигну до првог места, али ако се екипа сачува наредне сезоне могу бити главни кандидати за прво место и пресељење у Прву српску лигу група Центар.

Одбојкашице Лазаревца успешно су стартовали у наставку сезоне у Другој лиги група Центар. У прва два кола пролећене сезоне забележили су две победе и стигли до трећег места на табели. Добре игре су само још једна потврда да су челници клуба направили добар потез када су Маринку Јовановић именовали за првог тренера екипе. Ако у наредном колу забележе победу на свом паркету против екипе Роде имаће велике шансе да трећу позицију задрже до краја сезоне.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *