Велике промене у школи фудбала „Калимеро“

Протеклих пар месеци лазаревачка школа фудбала „Калимеро“ претрпела је велике промене. Наиме, цела генерације деце 2011. годиште прешла је у ФК „Колубара“, а потом је „Калимеро“ направио споразум о сарадњи са ФК „Борац“.

Тренинзи се сада одржавају на терену са вештачком травом у оквиру Спортско-рекреативног центра „Колубара“ и на стадиону ФК „Борац“, тако да је термина за тренинг и више него раније, истиче Дарко Стојановић из школе фудбала „Калимеро“. Он се нада да ће у зимском периоду деца на располагању имати хале и балон салу, као и да ће услови бити далеко бољи.

 „Код нас је рад организован за децу од 2013. до 2015. годишта, наравно и за млађе који покажу могућност да прате одређене облике рада, а старије генерације које смо имали од 2009. до 2011. годишта смо припојили ФК Борац. Морам да истакнем коректну сарадњу са председником ФК Борац Дејаном Булатовићем и спортским директором Иваном Маринковићем, који су нам дали једну и више него коректну понуду“, каже Стојановић.

Школа фудбала „Калимеро“ позива сву децу која су заинтересована да тренирају да се учлане, јер ће, како истичу, се са њима радити на прави начин уз адекватне услове за развој.  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *