БК „Грејтест“ 12. септембра организује турнир „Љуба Врапче“ (ВИДЕО)

Осам такмичара Боксерског клуба „Грејтест“ током викенда путује на језеро Палић на седмодневни камп у организацији Боксерског савеза Србије. То ће бити прилика да се одмере снаге, али и поправи кондиција, јер су боксери због тренутне ситуације са коронавирусом углавном вежбали у кућним условима.

Заједнички дупли тренинзи и вежбе свима ће бити од велике користи, каже боксер Алекса Ристић, док ће рад са осталим тренерима, који такође имају велико искуство, искористити како би побољшали технику. Капитен Никола Камаљевић додаје да је важно не бити лењ, већ да се за тренинг увек мора наћи времена.

Након припрема, 12. септембра у Карађорђевој улици у Лазаревцу биће организован традиционалан турнир „Љуба Врапче“. Тренер клуба Немања Столић објашњава да се парови упарују унапред и да ће се кроз десетак дана знати противници наших бораца. „Упркос свим отежавајућим околностима у задњих пар месеци успели смо да останемо на окупу, одржимо форму и жељу за борбом, иако давно нисмо улазили у ринг и такмичили се“, каже Столић.

Он закључује да му је драго што ће прво наступање бити баш у Лазаревцу и да је то прилика да публика види да су упркос паузи побољшали форму и квалитет игре.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *