Важан спортски викенд

Од 16 сати на градском стадиону у Лазаревцу фудбалери Колубаре дочекују у оквиру 23 кола Прве лиге Србије фудбалере Динама из Врања. Лазаревчанима је неопходна победа како би напустили опасну зону.

Од 18 сати игра се дерби сезоне у Првој кошаршакој лиги група Центар. Кошаркаши Колубаре у последњем колу дочекују првопласирану екипу Звездаре.Лазаревчанима је потребна победа како би сезону завршила на првом месту која их враћа у Другу лигу Србије.

Од 20 сати рукометаши Колубаре у оквиру 18 кола Супер Б лиге дочекују првопласирану екипу Динама из Панчева.Популарне кртице желе да савладају првопласирану екипу и пребрину бриге око опстанка у лиги.

У 23 колу Српске лиге група Београд фудбалери Степојевац Ваге угостиће у недељу од 16 сати екипу Црвене Звезде из Малог Мокрог Лука у Јакову пошто им је стадион суспендован на два меча. Турбина ће у понедељак од 16 сати одиграти меч у Београду против фудбалера БАСК-а на Царевој Ћуприји.

Овог викенда одиграће се мечеви 20 кола Прве београдске лиге група Б, у суботу од 16 сати састају се ТЕК и Шумадија из Шопића, Напредак дочекује екипу Стрелца а Младост из Чибутковице угостиће екипу Забрежја.У недељу од 10 сати Борац дочекује екипу Полета, а од 16 сати у Барошевцу се игра комшиски дерби Младост дочекује Раднички из Рудоваца, док првопласирана екипа Будућности дочекује Младост из Цветоваца.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *