Успешна сезона за лаjковачки Железничар

Пред старт пролећне сезоне дизелка jе остала без неколико стандардних играча. Недељковић jе прешао у Дрину изЗворника, Лишчевић у ОФК Београд, а Ситарица и Саjић се вратили у Једниство са Уба, а Баљак у ваљевску Будућност.

Многи су прогнозирали Лаjковчанима место у златноj средини, али тренер Александар Лазаревић засукао рукаве, стигао и до А лиценце и своjе стечено знање пренео на знатно млађу екипу, коjа jе пролеће одиграла сjаjно. Круна добрих игара jе и победа у последњем колу против Будућности и овера друге позициjе.

„Добри резултати су дошли као плод доброг рада свих у клубу, а наравно и председника општине Живорада Боjичића коjи jе велики љубитељ спорта. jмао сам сjаjну сарадњу са Радованом Баjићем помоћником и тренером голмана Бранком Ђурићем, а све jе то добро испратио председник Душан Жуjовић коме jе уз раме био искусни спортски радник Зоран Жаца Марковић. Радуjе ме што смо били jедна од наjгледаниjих екипа у лиги па се на нашоj лепотици окупљало често и преко 1000 навиjача. Наравно да морам одати признање и свим играчима коjи су били у такмичарском погону“, речи су младог стручњака Александра Лазаревића коjи jе унео доста новина у раду што jе донело дизелки препознатљив фудбал на српсколигашком западу, па неће бити изненађење ако дизелка у новоj сезони крене ка прволигашком колосеку, jер инфраструктура, стручан рад, али и велики броj навиjача у Лаjковцу заслужуjу прволигашке мечеве.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *