Успешан рад Карате клуба „Димитрије Туцовић“ из Лајковца

Карате клуб „Димитрије Туцовић“ из Лајковца основан је пре четири године и за кратко време постао један од водећих клубова у Српској карате унији (СКУ) што је, пре свега, велика заслуга тренера Миодрага Јевтића, који је преданим радом од почетника направио велики број младих и талентованих каратиста.

Прошла година била је и више него успешна, јер су на Купу Србије које је одржано у Ариљу освојили прво место у јакој конкуренцији где су наступило 22 клуба са преко 360 такмичара. У Београду је одржано Светско првенство, а младе такмичарке Нађа Мирковић и Милица Пантелић су у Лајковац донеле две бронзане медаље.

„Увек може боље, али морам признати да сам презадовољан постигнутим резултатима и наравно да је то доказ марљивог рада свих нас у клубу. Направили смо сјајну атмосферу, јер поред спортских успеха славимо и успехе у школи, као и рођендане“, рекао је тренер Јевтић.

Он је додао на настављају марљиво да раде и да очекује да ће у наредним такмичењима у Лаковац поново донети медаље и пехаре, али да је најважније да сви који су у овом клубу израсту у праве људе. „Свако такмичењее је нови изазов, а мала ситница може однети велики труд. Не оптерећујемо се медаљама, али сваку коју смо до сада освојили плод је великог рада и проливеног зноја. Трудим се да идемо на такмичења где је конкуренција јака, јер тако проверавамо свој рад“, каже тренер КК „Димитрије Туцовић“ из Лајковца Миодраг Мија Јевтић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *