Успешан викенд за лазаревачке клубове

У оквиру осмог кола Супер Б лигу група Центар рукометаши Колубаре вратили су се из Црвенке са бодом, а уз мало спортске среће могли су из најслађег села донети цео плен јер су 20. погодак примили три секунде пре краја меча. После велике борбе меч је окончан нерешено 20:20. После осмог кола, популарне кртице су и даље на челу колон,е остварили су пет победа два ремија и само један пораз.

У оквиру Друге кошаркашке лиге такође су на програму били мечеви 8. кола.

Коршаркаши Колубаре се полако буде забележили су вредну победу савладали су врлодобру екипу Академика из Србобрана са 91.74. Победник је решен у полседњем делу меча у којем су кошаркаши Колубаре направили преокрет, јер су крајем треће четвртине гости имали шест поена предности 55:61. Ово је трећа јесења победа и сада се Лазаревчани налазе на 11. месту са три победе и пет пораза.

У предпоследњем 14. колу Српске лиге група Београд, фудбалери Колубаре савладали су на свом стадиону екипу БСК 1925 из Батајнице са 2:0. Оба поготка за зелено-црне постигао је искуни нападач Миланко Рашковић. Коло пре краје јесење сезоне зелено-црни су на 6. месту са 23 бода далеко иза водећег двојца. На првом месту је Жарково са 37, а на другом ОФК Београд са 33 освојена бода.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *