Светлана Илић нови тренер одбојкашица Железничара из Лајковца

Јерковић је три године водио тим Железничара, а прошле године клуб је заузео пето место и пласирао се у други круг плеј-офа. У овом првенству забележене су две тесне победе и три пораза, од којих је последњи био против екипе МД Зрењанин, која је до те утакмице била без бодова. Најављено је да ће Илићева радити са лајковачким одбојкашицама до почетка маја, када јој почињу обавезе у аустријској репрезентацији.

Светлана Илић (1972) је до сада тренирала белгијски Шарлро, швајцарски Волеро Цирих, репрезентацију Швајцарске и Динамо из Москве. У Белгији и Швајцарској освојила је више првенствених и куп титула, а Волеро је 2011. предводила до четвртфинала Лиге шампиона. Као одбојкашица, за репрезентацију Србије и Црне Горе наступала је 2003. на Европском првенству.

Одбојкашице Железничара вечерас на Убу играју утакмицу осмине финала Купа Србије. Меч са ЖОК Уб почиње у 18 сати, а тим ће први пут предводити нови тренер Светлана Илић, што ће бити прилика за уходавање пред следећи првенствени меч. Игра се само једна утакмица, која победника води у четвртфинале.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *