Спортски викенд обележио успех кошаркаша

Меч је био крајње неизвестан у којем су гости током већег дела меча имали предност која је у појединим тренуцима била и 15 поена 28:43, али су изабраници тренера Ђорђевића уз помоћ навијача успела да стигну до вредне победе  резултатом 70:67 и повратка на друголигашку сцену.

Фудбалери Колубаре забележили су и трећу пролећну победу пред својим навијачима и увећели шансе да и наредне сезоне буду међу прволигашима. У оквиру 23. кола Прве лиге Србије Колубара је победила Динамо из Врања са 1:0 поготком Бубање у 74. минуту и напустила доњи део прволигашке лествице.

Овог викенда одиграни су мечеви 18. кола у Супер Б лиги за рукометаше. Колубара је угостила првопласирану екипу Динама из Панчева и доживели други пролећни пораз. Панчевцу су савладали Кртице резултатом 35:31 полувреме 19:15 за Динамо. Колубара ће у наредним колима морати да заигра боље како би обезбедила опстанак у лиги.

У оквиру 26. кола Српксе лиге група Београд фудбалери Степојевац ваге савладали су екипу Црвене Звезде из Малог мокрог луга са 3:2 у Јакову јер због суспензије стадона у Степојевцу Степојевчани су били домаћини на стадиону Срема из Јакова.

Протеклог викенда одиграни су мечеви 20. кола Прве београдске лиге група Б.

У Великим Црљенима фудбалери Шумадије из Шопића су приредили изненађење савладали су домаћине екипу ТЕК-а са 2:0 .

У Барошевцу Младост је савладала Раднички из Рудоваца такође са 2:0 а истим резултатом Младост из Чибутковице је савладала Забрежје.

Фудбалери Напредка поражени су у Медошевцу од Стрелца са 1:0 а Борац је у Лазаревцу савладао Полет са 4:0 док је Будућност у Звечкој славила победу од 4:1 над Малдости из Цветовца.У трци за прво место остало је само два тима Будућност из Звечке и Борац из Лазаревца

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *