Спортски викенд – НАЈАВЕ

Популарне кртице желе да забележе и пету узастопну пролећну победу којом би знатно увећели шансу да обезбеде опстанак у лиги.

У суботу се играју мечеви 20 кола Прве лиге Србије. Фудбалери Колубаре путују у Београд где ће одмерити снаге са фудбалерима Синђелића. Лазаревчани ће против увек не угодне екипе Синђелића поново играти у окрњеном саставу јер неколико играча су задардили повреде. И поред свих пехова у клубу се надају да се може освојити вредан бод и наставити борбу за опстанак међу прволигашима.

Кошаркаши Колубаре путују у Земнун на мегдан екипи Борца која их је јесенас у Лазаревцу изненадила и савладала. Сусрет у Земуну је на програму у суботу од 18 сати и 15 минута и у клубу су сви мобилисани како би се Земунцима реванширали за јесењи пораз и остали у трци са екипу Звездаре за прво место и повратак међу друголигаше.

У оквиру 19. кола Српске лиге група Београд у суботу од 15 сати и 30 минута у Обреновцу се игра комшијски дерби између фудбалера Радничког и екипе Степојевац Ваге. Степојевчани путују у Обреновац са жељом да освоје бар бод и сачувају место у златној средини. А у недељу такође од 15 сати и 30 минута у Вреоцима фудбалери Турбине дочекују екипу Дорћола. Вреочани се надају да могу забележити победу пред својим навијачима и повећати шансе за опстанак међу српсколигашима.

Овог викенда одиграће се сусрети 17. кола Прве београдске лиге група Б. Доста комшиским дуела.

У суботу од 15 и 30 у Шопићу састају се фудбалери Шумадије и Младости из Чибутковице, а у Цветовцу дуел имењака Младост дочекује Младост из Барошевца.

У недељу од 10 сати у Рудовцима Раднички ће угостити екипу ТЕК-а из Великих Црљени, а од 15 и 30 у Цветовцу Напредак из Медошевца дочекује Велики Борак, а у Мислођини Стрелац ће угостити екипу Борца из Лазаревца.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *