Спортски викенд

Лазаревчани после два ремија у прва два пролећна кола желе прву пролећну победу којом би напустили доњи део прволигашке лествице. Меч 17. кола са ЧСК-ом из Челарева по други пут је одложен због јаке кише услед које је терен био натопљен.

Овог викенда на програму су мечеви 15. кола Супер Б лиге за рукометаше. Колубара ће у недељу од 19, 30 одиграти меч у Лесковцу против рукометаша Дубочице 54. Популарне кртице забележили су све три победе у наставку првенства и знатно увећели шансе да обезбеде опстанак у лиги.

У 18. колу Српске лиге група Београд фудбалери Турбине гостују екипи Бродарца у недељу 27. марта од 15 сати, а други лазаревачки српсколигаш Степојевац Вага ће овог викенда одмарати јер је меч са Телеоптиком одложен због наступа неколико првотимаца Телеоптка за јуниорску селекцију Србије.

Доста узбуђења очекује се овог викенда у 16. колу Прве београдске лиге група Б. У суботу од 15 сати комшијски дерби у великим Црљенима састају се екипе ТЕК-а и Напредка из Медошевца, у исто време у Цветовцу Младост дочекује Полет из Грабовца, у Чибутковици дерби зачеља Младост дочекује Борац из Арнајева, а у Забрежју Забрежје дочекује Шумадију из Шопића.У недељу од 10 сати у Лазаревцу се игра нови комшијски дерби Борац дочекује Раднички из Рудоваца, а од 15 сати Младост у Барошевцу дочекује екипу Великог Борка.

Овог викенда стртује пролећна сезона у Првој општинској лиги Лазаревца. Очекује се пуно узбуђења како у борби за прво место тако и у борби за опстанак. У првом пролећном колу састају се Бистрица – БСК (Брајковац)Полет – Шумадија(МЦ)  Будућност – Раднички(Дрен) Рудар – Борац(А)  Вреоци – Слога и Бурово – Слобода

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *