Признање за посвећен рад

Српски фудбалски стручњак Зоран Мојић по други пут је приоглашен за најбољег тренера Горње Аустрије за рад са млађим селекцијама. Мојић ради у клубу Ротенег- Валдинг.

„Ово је велико признање јер је дошло од колега и то је показатељ да се добар рад увек исплати и награди. Клуб у којем радим је постала филијала Ласка што је само доказ да добро радимо и мој циљ је да најбоље млађе играче проследим у Ласк. Другу годину за редом сам добио ово ласкаво признање и то ме само тера да се још усавршавам и не крујем да ми је циљ да из нашег клуба на велику европску сцену стигне неки играч поникао у нашој школи фудбала“.

Пратиш дешавања у родном Лазаревцу?

„Наравно и волео бих да Колубара већ ове године стигне у елиту, јер су направили сјајну инфреаструктуру, а довели су квалитетног тренера. Пратим и рад осталих клубова нарочито где ради Петар Ђинђић, који је био код мене у раднбој посети и кратко радио. Верујем да ће са Шумадијом направити добре резултате и не кријем да су му врата клуба у којем радим отворена“,  каже Зоран Мојић који је фудбалску каријеру започео у Колубари, а потом преко Грчке стигао до Аустрије, где се остварио као сјајна фудбалски стручњак у раду са млађим селекцијама.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *