Пријем за златне рукометаше

Ови младићи на челу са својом професорком физичког васпитања Иваном Бачанац, представљаће Србију, али и свој град и своју школу на светском првенству у Катару.

Председник општине Бојан Синђелић захвалио је целој екипи на труду, раду и ангажовању, као и на промовисању спорта и упутио честитке поводом постигнутих резултата. Он је овом приликом истакао да ће општина и даље помагати младе спортисте, а да су  већа улагања у школски спорт дала своје прве резултате.

Профеорка физичког васпитања и тренер школске рукометне екипе Ивана Бачанац, пре свега је захвалила дечацима који су дали свој максимум, а затим и њиховим родитељима који су током читавог такмичења пружали подршку, као и својим колегама и директору школе на разумевању и подршци.

Директор Техничке школе Колубара, Радосав Сретковић, подсетио је да ово није прво светско првенство када су ученици ове школе у питању и да је прошле године једна ученица сигла до светског првенства у заваривању, а да је све то само  мотив за нове успехе и све боље резултате.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *