Пријем код председника општине ЖФК Колубара

Поводом великог успеха женског фудбалског клуба „Колубарa“, освајања првог места у Другој лиги група Запад и пласмана у Прву лигу, председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић организовао је пријем за играчице, стручни штаб и руководство клуба.

„Увек се радујем када примам успешне спортисте, а посебно ми је драго када је у питању женски спорт. Последње две године смо доста уложили у женски спорт и ове младе фудбалерке су оправдале уложена средства. Надам се да ће и наредне године остварити добре резултате, а желим им да и наредне сезоне освоје прво место и пласирају се у Супер лигу”,  рекао је председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић.

Тренер ЖФК „Колубарa“ Никола Маринковић се захвалио челницима ГО Лазаревац.

„У клубу имамо 85 девојчица, у првом тиму 25 и чак седамдесет посто су из Лазаревца. Прво место смо заслужено освојили и не кријемо да ћемо победоносну серију наставити и наредне сезоне. Наравно да без подршке општине не би остварили ове резултате и ове девојчице су заслужиле овај пријем“, рекао је Никола Маринковић.

Ове године на стадиону Колубаре биће одржано финале Купа Србије за даме, што ће бити још једна промоција женског фудбала.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *