Председник ГО Лазаревац организовао пријем за фудбалере ФК „Колубара“

Поводом историјског успеха, пласмана у Суперлигу Србије, председник ГО Лазаревац Бојан Стевић приредио је пријем за чланове ФК „Колубара“. Пријем је организован у Библиотеци „Димитрије Туцовић“, а отпочео је одавањем поште и минутом ћутања недавно преминулом дугогодишњем спортском раднику и некадашњем председнику ФК „Колубара“ Јовану Лазаревићу.

Своје изузетно задовољство постигнутим успехом ФК „Колубара“ изразио је сам председник општине Бојан Стевић. „Не сумњам да ће пласман у Суперлигу много значити целокупној спортској јавности и навијачима, али са друге стране представљаће и обавезу за руководство клуба да направи добру и квалитетну екипу која ће имати могућност да следеће године обезбеди опстанак у Суперлиги“, каже Стевић.

Овај пласман представља велики успех и промоцију како за клуб, тако и за град, рекао је фудбалер Никола Јанковић. Он је додао да је испуњен сан за који су се борили целе године, али да пуно времена за одмор нема.

Екипа „Колубаре“ предвођена је стручним штабом на чијем челу је Лазаревчанин Зоран Милинковић. Милинковић каже да ће у наредних неколико дана видети шта најбоље може да се уради по питању прелазног рока, односно селекције.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *