Посета председника општине Бојана Синђелића бокс клубу „Greatest“

У знак добродошлице председнику општине Бојану Синђелићу уручена је мајица и чланска карта клуба. Он је овом приликом истакао значај подршке спорту, нарочито укључивању младих у спортске активности.

„Мислим дa сви они који се баве спортом треба да утичу на младе, да омасове своје клубове, без обзира o ком спорту је реч. Ми ћемо подржати клубове који раде са младима и утичу на то да се што више њих бави спортом“, рекао је овом приликом Синђелић.

Немања Столић, председник бокс клуба „Greatest“ истакао је да се наставља акција „Можеш и ти“, коју клуб реализује са циљем да деци школског узраста приближи овај спорт. Столић је рекао да овај клуб има за циљ да постане најбољи у Лазаревцу и да су све активности усмерене у том правцу. За наставак развоја и даља такмичења од великог значаја за клуб била би и помоћ општине.

„Надамо се подршци људи који воде наш град, највише из разлога што клуб не користи спортски комплекс СРЦ „Колубара“ већ све своје расходе (струју, воду, комуналије, одржавање објекта и закуп објекта) сами плаћамо, а поред афирмације лазаревачких боксера, усмеравамо младе Лазаревчане да се баве спортом и склоне са улица и одвоје од компјутера“, рекао је Столић.

Боксерски клуб „Greatest“ свој наступ пред лазаревачком публиком имаће већ трећег децембра, када ће учествовати на меморијалном турниру „Колубарска битка“ у старој Сали СРЦ „Колубара“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *