Помоћ из Аустриjе за мали фудбал

Као и многи клинци почео jе да пика фудбал у “Колубари”, а потом jе био члан лазаревачког “Борца”. Наступао jе и за КМФ “Јеж”, а имао jе запажену играчку кариjеру у “Младости” из Врачевића. По одласку у Грчку играо jе кратко и мали фудбал, а одласком у Аустриjу играчку кариjеру jе окончао.

Последњих година редовно лето проводи у родном граду, а овог лета jе обрадовао челнике ФК “Колубаре” уручивши им две спортске опреме. Годину дана раниjе гарнитуру дресова доделио jе и млађим селекциjама “Колубаре”.

“Фудбал jе за мене спорт броj jедан и зато пратим дешавања у лазаревачком фудбалу. Обрадовао сам се када сам видео да jе изграђен терен са вештачком травом на коме ће се играти и мечеви млађих селекциjа. Реконструкциjа трибина jе такође нешто што се мора похвалити. Надам се да ће за коjу годину у Лазаревац стизати и наши наjбољи клубови.”, каже Моjић.

Овог лета си даривао клуб малог фудбала?

“Са председником Жуjовићем сам другар из детињства, па када сам сазнао да jе у великим проблемима одлучио сам да му помогнем, jер не бих волео да се угаси клуб коjи jе био и првак државе. Настоjаћу да ангажуjем jош наших људи у Аустриjи коjи ће донирати средства спорту у нашем граду. Ово jе и позив свима коjи на било коjи начин могу да помогну било коjем спорту у Лазаревцу. Драго ми jе што сам видео доста девоjчица и дечака на теренима у оквиру спортског центра. Не желим да откриjем све што планирам али неће бити изненађење ако направим сарадњу са неким аустриjским клубом. Можда ће неки клинци наредног лета стићи у Лазаревац.”, речи су Зорана Моjића.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *