План за враћење старе славе

Рукометаши Колубаре после пуних десет година такмичења у Супер лиги, у коjоj су jедном били и прваци државе и два пута освоjили пехар победника у Купу Србиjе, од jесени ће се такмичити у нижем рангу, Првоj лиги Србиjе.

Председник клуба Боjан Синђелић и новоименовани кординатор млађих селекциjа Милан Вучићевић су изнели план за наредни период рада клуба.

Многи сматраjу да смо направили слабе резултате и делимично се слажем са том констатациjом али мислим да jе наjважниjе да клуб нисмо угасили и да смо сада направили визиjу како да клуб функционише у наредном периоду. Ослонићемо се на своjе играче и зато смо оjачали стручни кадар у млађим селекциjама како бих у што краћем року добили игрче за први тим. Потрудићемо се да вратимо наше играчe у клуб и у новоj сезони будемо стабилан прволигаш и потрудимо се да се нађемо међу пет екипа. Наравно да ћемо се потрудити да оjачамо и Управни одбор коjи ће обезбедити несметан рад клуба. j путем вашег листа позивамо све добре људе коjи могу и желе да помогну клубу да дођу и заjедничким снагама оjачамо клуб коjи jе био на ивици гашења.–рекао jе Боjан Синђелић.

Милан Вучићевић играч коjи jе поникао у Колубари, а играо у броjним европским клубовима жели стечено знање да пренесе у Колубару.

Договорили смо се да оjачамо рад са млађим селекциjама из коjи ћемо да фабрикуjемо играче за први тим. jмамо добар тренерски кадар уз моjи маленкост ту су jош Миодараг Александровић, Саша Вучељић и у клуб се поново вратила jвана Бачанац. Направили смо план рада, а у августу ћемо направити jако међународни турнир на коjем ћемо видети много младих рукометаша из знато jачих и познатиjих клубова, а потрудићемо се да добром организациjом задаримо нешто новца коjе ћемо усмерити у млађе селекциjе. Aко буде потребно од jесени ћу поново обући дрес Колубаре, jер ако се сви вратимо у клуб можемо играти запажену улогу на прволигашкоj сцени.– речи су Вучићевића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *