Отворена теретана у лајковачкој Хали спортова

Вредност ове модерне теретане, која је опремљена справама познате италијанске фирме Паната, је 3.700.000 динара, а за све заинтересоване грађане биће отворена свакога дана у периоду од 8 до 22 часа. Осим директора и радника Јавне установе за спорт и омладину, отварању теретане су присуствовали председник и заменик председника општине Лајковац Андрија Живковић и Ненад Џајевић.

“Након кафића, који је у оквиру спортске хале отворен прошле године, данас отварамо можда и најмодернију теретану у нашем округу и полако приводимо намени сав простор у Хали спортова. Јако је битно за Лајковац што ће једна установа напокон имати овакав простор где ће сви грађани моћи да вежбају и тренирају. Посебно је значајно и што ће спортска хала имати своје изворе прихода, од којих ће моћи макар неке своје основне трошкове да плаћа. Постепено идемо ка томе да установа за спорт буде што мање на буџету општине”, рекао је на отварању Андрија Живковић.

Месечне цене за коришћење новоотворене теретане биће 1600 динара за мушкарце, 1300 динара за жене, док ће цена дневног коришћења теретане бити 300 динара за појединце, а за екипе 100 динара по играчу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *