Одличан резултат Ивана Митровића

Поводом обележавања 90. рођендана Стонотениског савеза Југославије, у Београду је одржано пригодно такмичење на којем је наступало преко сто стонотенисера из Србије, Бугарске, Македоније, БиХ и Хрватске.

На овом престижном такмичењу наступали су чланови СК Колубара Иван Митровић и Дејан Пакић.

Млади Митровић је направио сјајан резултат, јер је стигао до полуфинала.

У осмини финала савладао је бугарина Иву Иванова са 3:1, а истим резултатом у четвртфиналу победио је Звонимира Бритку. У полуфиналу је поражен од Миодрага Човића са 3:1, који је и победник овог турнира.

„Ово је био највећи најбољи турнир на којем сам учествовао и морам бити задовољан резултатом, јер сам многе квалитетним играма изненадио.

Организација  је сјајна у СЦ Мастер. Морам се захвалити и свим пријатељима који су ме бодрили Милану Плазинићу, Драгиши Бојичићу и Дејану Пакићу.

Стони тенис у нашем граду иде узлазном линијом и верујем да ћемо добрим резултатима привући још већи број љубитеља овог дивног спорта. Иначе морам нагласити да је турнир пратио наш најбољи стонотенисер Александар Каракашевић, који је добио посебно признање за нашег најбољег такмичара“,  речи су Ивана Митровића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *