Одбојкашко финале Купа Србије у Лајковцу

Одбојкашко финале Купа Србије у женској и мушкој конкуренцији и ове године играће се у Лајковцу, саопштио је Одбојкашки савез Србије. У Одбојкашком савезу одржан је састанак са представницима клубова који су конкурисали за организацију финала Купа Србије 2018/2019. у обе конкуренције. Након отварања коверата, директор такмичења Душан Кесер саопштио је да је најбољу понуду доставио Железничар. Тако ће 10. марта Лајковац бити домаћин обе финалне утакмице Купа Србије. Подсећамо да је Железничар прошле године изванредно организовао финале Купа и притом освојио трофеј победом над одбојкашицама Црвене звезде, с којима се састаје и овога пута.

У првој утакмици, у финалу 54. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша, играће Црвена звезда – Раднички из Крагујевца. У другом мечу, у финалу 53. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица, играће Црвена звезда – Железничар. Предложени термини утакмица су 17 и 19.30 часова, а после договора са РТС, који ће директно преносити обе утакмице, биће саопштени тачни термини.

Састанку су присуствовали Зоран Гајић, председник ОСС, Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Душан Кесер, директор такмичења ОСС, Живорад Лазаревић, председник Железничара из Лајковца, Душан Вуловић, директор Радничког из Крагујевца, Немања Опачић, координатор млађих селекција Радничког и Данило Мрђа, тим менаџер Црвене звезде.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *