Одбојкашице Железничара почеле припреме за нову сезону

Одбојкашице Железничара почеле су припреме за нову сезону у коју ће ући са новим тимом и новим стратегом.

Екипу ће у новој сезони са клупе предводити искусни и доказани стручњак са богатим иностраним искуством Бранко Ковачевић: „Први утисци о клубу су доста позитивни, сјајни услови како за тренинг тако и за живот одбојкашица, што само указује да клуб жели напред. Што се тиче састава познајем само неколико играчица и зато смо кренули раније него ривали како бих имао времена да упознам све играчице и све крећу од нуле“.

Циљ у новој сезони је јасан, а то је борба за сам врх. „Рано о томе говорити, јер се не зна састав ривала и тек када се сазна састав за нову сезону моћи ћу видети ко ће нам бити ривал за сам врх. До првог места није лако стићи. Ми ћемо радити добро и надам се да ће се то показати на паркету када почне сезоне“, каже Ковачевић.

Ивана Лазаревић је од ове сезоне у новој улози и паркет је заменила директорском фотељом. „Ангажовањем тренера Ковачевића клуб смо дигли за две лествице, а осетно смо се појачали па имамо права да се надамо да ћемо стићи први на циљ. Дошла је и Јована Миросављевић из Јединства, игра примача и мислим да сада имамо 14 квалитетних играчица. Не кријем да желим у директоркој фотељи бити успешна као на паркету“, каже Ивана Лазаревић.

Пре првог тренинга играчице су се окупиле на платоу испред зграде општине у Лајковцу месту где су прославили прву титулу. Играчице је поздравио председник општине Лајковац Андрија Живковић и почасни председник клуба академик писац Радован Бели Марковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *