Школица спорта „Једанаест“ почиње са радом

Спортске активности прилагођене најмлађима идеалне су како би се на време развиле моторичке способности, правилан раст, подстакле спортске навике и дисциплина.

Школица спорта „Једанаест“ намењена је деци узраста од три до десет година, која ће кроз различите полигоне да науче основне елементе гимнастике. Поред тога, спознаће своје физичке могућности, дружити се, упознати се са спортистима Лазаревца, а лепе дане искористити за шетњу и одласке на утакмице, истиче оснивач школе и тренер Теодора Шијан, студенткиња Факултета спорта и физичког васпитања.

„Добила сам прилику да радим и у Одбојкашком клубу ‘Колубара’ са почетницама и рад са децом је нешто што је увек било моје интересовање. Волим да видим њихов осмех на лицу и понос када науче нешто ново. Кроз игру се развијају, а мој циљ је да  са тренинга изађу насмејани и задовољни“, објашњава Шијан.

Школа се налази у улици Милована Лазаревића 65Б. Тренинзи се одржавају у два термина, уторком и четврком у 19 часова, у трајању од сат времена. Сви заинтересовани могу се информисати путем фејсбук странице „Школица спорта Једанаест“, а први месец за полазнике је бесплатан.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *