Наталија Станојевић донела бронзу са првенства Србије

Наталија Станојевић освојила је бронзу у категорији млађе сениорке – 68., а Милован Тодоровић који је претходне недеље био први на првенству Београда сада  је изгубио у борби за треће место.

„Овом медаљом смо показали да имамо квалитет и за освајање медаља и по WKF правилима у КФ Србије и да се у К.К.Колубара и даље ради добар карате. Свесни смо да је у КФ Србије конкуренција знатно јача него у СКУ, али добар рад већ даје резултате“, речи су Чедомира Синђелића једног од тренера у КК Колубари.

Наталија Станојевић жали што се  није окитила зланом медаљом.

„Изузетно квалитетно такмичење, али ја увек желим више, уз мало више спортске среће могла сам се попети на победничко постоље, не желим да умањим прво место колегинице из Књаза Јоване Вулиновић и надам се да ћу на наредном такмичењу освојити бар сребрну медаљу“, речи су Наталије Станојевић.

Одмах по повратку са државног првенства из Чачка стучни штаб Колубаре прави планове за нова такичења, јер само добрим радом се могу изборити за дрес са националним грбом, а у Колубари има неколико озбиљних такмичара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *