НАЈАВЉЕНЕ ПРОМЕНЕ У ФК КОЛУБАРА

До краjа jесењег дела првенства у Првоj лиги Србиjе остала су jош два кола и полако се могу сумирати резултати. Први човек лазаревачког прволигаша Боjан Стевић се прво осврнуо на бодовни салдо.

fk kolubara bojan stevic

„Мислим да смо могли имати бар четири бода више на свом конту што би било и реално само се треба подсетити да смо против Синђелића водили после 10 минута са 2:0, па потом спашавали бод у поседњем минуту. Надам се да ћемо у последња два кола надокнадити изгубљене бодове. Јавор jе наjбоља екипа коjа jе гостовала у Лазаревцу и заслужено однела бодове“.

-Шта jе са рекострукциjом стадиона?

„Због поплава и олуjног ветра морали смо да станемо са свим активностима. Наредних дана крећемо са изградњом осам апартмана где ће бити смештени наши играчи, потом ћемо кренути са реконструкциjом постоjеће трибине и изградњом теретане“.

Реконструкциjа Управног одбора?

„Биће нових људи, али ће они бити ван нашег града то су људи коjи имаjу велики углед и коjи ће сигуран сам подићи ниво нашег клуба“.

-Реконструкциjа играчког кадра?

„Биће поjачања и то звучних имена и у наставку ћемо имати jачи састав. Неки играчи ће потражити нову средину, а лично бих био задовољан ако би пар играча коjи сада носе наш дрес од зиме га заменили дресом некоих од наших наjбољих клубова. Марко Миловановић полако приводи краjу успешну играчку кариjеру и биће именован за спортског директора у омладинскоj школи. Биће jош новина, али мало да оставимо за неку другу причу. За многе душебрижнике могу рећи да ће Колубара бити jача на свим нивоима“, рекао jе Боjан Стевић.

З. Лазаревић

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *