Најава спортског викенда

Лазаревчани су у одложеном мечу савладали ЧСК са 2:1 и забележили прву пролећну победу.У недељу зелено-црни желе нову победу са којом би стекли реалне шансе да обезбеде опстанак на прволигашкој сцени.

У 20. колу Српске лиге група Београд фудбалери Турбине у суботу од 16 сати одиграће меч у Раковици против фудбалера ИМ Раковице. Вреочани у Раковицу путују са жељом да освоје бар бод јер су још у опасној зони. Фудбалери Степојевац Ваге у недељу такође од 16 сати у Степојевцу дочекују екипу ГСП Полета .Степојевчани су фаворити и све осим победе било би изненађење.

Овог викенда одиграће се мечеви 18. кола Прве београдске лиге група Б.

У суботу од 16 сати у Великим Црљенима ТЕК дочекује фудбалере Стрелца, а Будућност у Звешкој дочекује Шумадију из Шопића,  Младост у Чибутковици дочекују екипу Полета из Грабовца, Забрежје дочекује Младост из Цветовца.

У недељу од 10 сати Борац у Лазаревцу дочекује имењака Борац из Арнајева, у поподневним сатима у Барошевцу се игра комшијски дерби Младост дочекује екипу Напредка из Медошевца.Такође од 16 сати у Великом Борку састају се фудбалери Великог Борка и Радничког из Рудоваца.

Кошаркаши Колубаре дерби 24 кола Прве Српске лиге група Центар одиграће у понедељак 11.  априла од 20 сати и 30 минута у Лазаревцу против кошаркаша Слодеса.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *