Најава спортских догађаја за викенд

Меч је заказан за 15 сати и 30 минута, а Лазаревчани осокољени после две узастопне победе путују на мегдан Бежанији са жељом да освоје бар бод и наставе пењање на прволигашкој лествици.

Овог викенда после краће паузе настаља се такичење у Супер Б лиги за рукометаше. Колубара ће меч 17. кола одиграти у суботу од 19 сати у Зубином потоку против рукометаша Мокре Горе. Овај меч је од изузетне важности за популарне кртице, јер ако наставе победоносну серију укључиће се чак у борбу за једно од прве два места које им омогућавају повратак међу суперлигаше.

Кошаркаши Колубаре у предполедњем 25 колу Прве српске лиге група Центар играју у Беогарду против кошаркаша Астре у суботу од 17 сати и 20 минута. Лазаревчанима је потребна победа како бих у полседњем колу дочекали екипу Звездаре и у директном дуелу одлучили која ће екипа од јесени бити у друголигашком каравану.

Наставља се такмичење у Српској лиги група Београд. У оквиру 22. кола фудбалери Степојевац Ваге у суботу од 16 сати одиграће меч на Новом Београду против Радничког који слови као кандидат број један за прво место. А фудбалери Турбине ће у недељу такође од 16 сати угостити екипу ИМТ-а са жељом да забележе победу и покушају да напусте опасну зону.

У 19. колу Прве београдске лиге група Б неколико комшијских дербија, а највећу пажњу привлачи меч који ће се одиграти у суботу од 16 сати у Шопићу између Шумадије и лазаревачког Борца. Лазаревчани желе победу која их оставља у борби за прво место док Шопићани желе победу којом бих сачували место у затној средини. У исто време у Цветовцу дуел имењака Младост дочекује Младост из Чибутковице, а у Забрежју Забрежје дочекује Младост из Барошевца.У недељу од 10 сати у Рудовцима Раднички дочекује Напредак из Медошевца, а од 16 сати у Арнајеву Борац дочекује ТЕК из Великих Црљени

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *