Награђени најбољи спортисти Лајковца

Спортски савез општине Лајковац доделио је признања најбољим спортистима, клубовима и колективима у 2017. години.

Примат по добрим резултатима преузеле су даме, како у одбојци тако и у кошарци. За најбољи спортски колектив проглашен је кошаркашки клуб „Железничар” који има и мушку и женску екипу, али су кошаркашице одиграле сјајно у Првој Б лиги.

Потпредседник општине Лајковац Ненад Џајевић уручио је признање капитену ЖКК „Железничар“ Драгани Томић.

За најбољи спортски клуб проглашен је женски одбојкашки клуб „Железничар“ који ове године слави десет година постојања. Прошле године су били и победници Балканског купа, а ове године су изборили пласман у завршницу националног купа, а још се надају да могу освојити и титулу државног првака јер су тренутно на другој позицији.

Председник општине Андрија Живковић признање за најбољу екипу доделио је тренеру Светлани Илић, некадашњој сјајној одбојкашици и тренутно селектору женске селекције Аустрије.

Најбоља спортискиња је Ивана Лазаревић, капитен одбојкашица Железничара.

Награду је добио и кадет фудбалског клуба Партизан, Иван Тејић који је поникао у Лајковцу.

У финалу Новогодишњег турнира у малом фудбалу у хали спортова у Лајковцу, у категорији сениора прва награда припала је екипи „Вулканизер Димитријевић“ из Словца (састављен од фудбалера из Обреновца, Лазаревца и Београда) која је савладала екипу „Ауто плац ДМ“ из Ваљева.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *