На Европском првенству представљамо и Лазаревац

Припреме су биле веома успешне, па представници Бокс тима Лазаревац, репрезентациjе и општине  имаjу само речи хвале jедни за друге.

“Драго ми jе што сте се нашли овде и што смо ми нашли начина да вам помогнемо да можда остварите неке добре резултате. Надам се да ће бар неко од вас jедног дана постати легенда бокса и да ће тада казати да jе Лазаревац помогао свима вама да постанете неко и нешто у овоj држави. Наjважниjе jе да сте добри људи, jер спортиста увек постане добар човек. Надам се да вам jе било приjатно у овом нашем малом граду. Услове сте имали онакве какви су тренутно у целоj Србиjи, зато сам посебно поносан што сте у свему били скромни. Али зато на првенству немоjте бити скромни, већ изборите оно што сваки спортиста жели – победу.”, поручио jе репрезентативцима председник општине Драган Алимпиjевић.

Тренер Стеван Пашћан рекао jе да се зна да jе Лазаревац град спорта, а од недавно и град бокса.

“Управа Бокс тима Лазаревац, на челу са Душаном Пантелићем показала jе да вреди улагати у бокс. Сада имаjу и jедног учесника на првенству Европе, Лазара Станоjевића. Једино што сигурно знамо, то jе да ће момци оставити срце у рингу. Бокс тим Лазаревац нам jе пружио стварно невероватне услове. Стално су нам били на услузи. Да jе тако у другим срединама, бокс би одавно био тамо где припада.”, рекао jе Пашћан.

Ни капитен Александар Дреновак ниjе крио захвалност ни одушевљење третманом коjи су имали у Лазаревцу.

“Ја бих у име целе екипе да изразим велико задовољство што смо овде провели завршне припреме. Ја идем на припреме са репрезентациjом од 1999. године, и заиста никада нисам био нигде где смо овако добро прихваћени и где се осећамо као код куће. Зато могу да обећам опет у име целе екипе, да ћемо дати све од себе да постигнемо што боље резултате, jер не само да представљамо Србиjу и градове и клубове из коjих долазимо, већ представљамо и Лазаревац, због свега овога што jе овде учињено за нас.”, истакао jе Дреновак.

На краjу, репрезентативцима се захвалио и пожелео им срећан пут и њихов домаћин, председник Бокс тима Лазаревац, Душан Пантелић.

“Пре свега бих се захвалио председнику општине Драгану Алимпиjевићу на свему што нам jе пружио, без чега не би могле да се одрже ове припреме. Хвала и вама момци што сте дошли. Направили смо jедну лепу промоциjу бокса, што jе врло битно за наш клуб. Надам се да ће у будућем периоду у нашу салу доћи много младих и талентованих боксера. О боксерима неоправдано влада мишљење да су то неки момци на маргинама друштва. Ја стоjим иза тога да су ови момци коjи су овде, образовани, лепо васпитани и културни. Такве момке можете само пожелети у екипи.  Користим прилику да испред нашег клуба и испред општине Лазаревац пожелим екипи срећан пут.”, рекао jе Пантелић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *