Миличин поздрав из далеке Аустралије

Државно првенство дама у фудбалу окончано је у далекој Аустралији, а титулу државног првака освојила је екипа Мелбурна, која је у последњем мечу савладала екипу Сиднеја са 1:0.

Боје Мелбурна брани и Милица Мијатовић, једна од најбољих играчица у недавно завршеном првенству. Мијатовићева је играчку каријеру почела у ЖФК ЛАСК-у из Лазаревца, а потом је наступала за Црену Звезду и неколико иностраних клубова.

„Одлична година је иза мене и ово је једна од мојих најбољих сезона. Ове године смо освојили титулу без пораза, оборили још неколико рекорда и драго ми је што сам била део ове сјајне екипе“, каже она.

„Остала сам у Аустралији због корона вируса, пратим преко друштвених мрежа дешавања у Србији и не кријем да једва чекам да се вратим и поред тога што ми је овде лепо. Ипак, у Србији ми је породица, пријатељи и драги људи. Желим им да буду одговорни и што пре да се ова пошаст оконча. Поздрав за све у Србији, наравно Лазаревцу и мом селу Миросаљци, које увек носим у срцу“, казала је Милица Мијатовић из далеке Аустралије.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *