Марко Ранковић председник ОФС Лазаревац

“Зашто није усвојен записник са предходне скупштине које је била такође изборна пре три године и зашто нема финасиjског извештаја у којем би се видело колико и где је утрошено средстава као што то раде у ФС Београду где се види све где су средства потрошена? А све ово што је урађено у претходном периоду бар 80 посто је урадио Бојан Стевић подпредседник ФС Београда“,– рекао је Кузмановић.

Досадашњи председник је само кратко рекао да на изборној Скупштини се не подноси финасијски извештај.

Једини кандидат за председника је Марко Ранковић, дугогодишњи капитен ФК Колубаре, а сада спортски директор лазаревачког прволигаша. Једногласно је изабран, а у првом обраћању је изнео и план рада који ће бити подељен у четири сегмента.

„Обећавам да ћу бар једном недељно бити на располагању клубовима како би заједно решавали све проблеме, изнаћи нове изворе финасирања клубова, едукација судија и тренера, а настојаћемо да организујемо и турнир на терену са вештачком подлогом. Морамо се добрим радом и понашањем изборити за још бољи статус у ФС Београда“,– рекао је Ранковић који је саопштино да су у нови Управни одбор именовани: Марко Ранковић, Милун Николић, Дејан Булатовић, Горан Жарковић, Немања Ђорђевић, Влада Ђорђевић, Душан Јевремовић, Немања Ивановић и Дејан Миловановић.

Нови председник је рекао да је Славиша Кокеза добио пуну подршку за новог председника ФС Србије, а Александар Петровић је предложио др Свету Мирковића за новог члана у ФССрбије за женски фудал што је такође једногласно прихваћено.

Бојан Стевић је новом председнику пожелео пуно успеха, а најавио је и још инвестиција у лазаревачки фудбал.

“Ускоро ћемо поставити расвету на терену са вештачком подлогом, доста клубова ће добити помоћ, а ускоро ћемо изградити и нове свлачионице које ће користити сви клубови који користе терен са вештачком подлогом. Доста клубова ће добити столице, а неколико клубова ћемо помоћи да изграде нове просторије“,  рекао је Стевић.

У име председника ФС Београда Славише Кокезе обратио се Јован Шурбатовић-

„Лазаревац је први добио терен са вештачком подлогом, јер је то савез који је најбољи и увек говорим да је Лазаревац пример како треба радити.  За кратко време од како је Славиша Кокеза на челу ФС Београда доста смо урадили, почели изградњу куће фудбала, а почели смо изградњу терена са вештачком подлогом на Ади Циганлији.Не кријемо да желимо и бољу заступљеност у ФС Србије“,  рекао је Шурбатовић који је уз Бојана Стевића и Александра Гркинића био гост на изборној скупштини  ОФС Лазаревца.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *