Лош викенд за лазаревачке клубове

Рукометаши поражени

У оквиру 2. кола Супер Б лиге рукометаши Колубаре поражени су на свом паркету од екипе Синђелића из Београда резултатом 24:26 (13:10).

Популарне кртице су одлично започели меч, повели са 5:0, на одмор се отишло са три гола предности, али у последњих 20-так минута млађа и физички спремнија екипа Синђелића је направила преокрет и забележила неочекивану победу. После два кола рукометаши Колубаре су на зачељу без иједног освојеног бода.

ФК Колубара нерешено

Фудбалери Колубаре ни после осмог кола нису осетили сласт победе.У мечу пред својим навијачима зелено-црни су поделили бодове одигравши нерешено 0:0 са екипом Пролетера из Новог Сада. Лазаревчани су једина екипа у лиги која није забележила ни једну победу па су на самом зачељу прволигашке лествице са само пет освојених бодова.

Победа Степојевац ваге, пораз Борца и Турбине

У осмом колу Српске лиге група Београд, фудбалери Степојевац Ваге освојили су бод на гостовању одигравши нерешено 2:2 у Батајници против екипе БСК-а. За степојевачког српсколигаша јесен је берићетна јер су у горњем делу табеле са изгледним шансама да ту сачекају и паузу у првенству.

Осмо коло у Београдској зонској лиги није донело радост за навијаче Борца и Турбине.

Фудбалери Борца поражени су на свом терену од екипе Врчина са 1:2 и после четвртог узастопног пораза остали у доњем делу табеле, а тренер Петар Ђинђић је поднео оставку.Турбина је поражена у Сремчици од екипе Сремчице са 4:2 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *