Колубара у недељу дочекује Вождовац (ВИДЕО)

У оквиру 22. кола Супер лиге Србије, фудбалери Колубаре дочекују екипу Вождовца на Градском стадиону у Лазаревцу. Меч ће се одиграти у недељу у 17 часова уз директан пренос на ТВ Арена спорт.Продаја карата ће се вршити на билетарницама, сат времена пред почетак утакмице.

“Свака утакмица је важна, а прва следећа увек најважнија поготову прва у полусезони коју играте кући. Имамо солидан бодовни салдо, а са победом би нам ситуација била значајно лакша. Како год да буде ми се спремамо за остварење генералног циља, а то је опстанак у Суперлиги, а то неће бити лако, рекао је шеф стручног штаба ФК Колубара Дејан Ђурђевић пред недељну утамицу са екипом Вождовца.

Он се осврнуо и на припремни период у којем је како наводи било доста добрих ствари, али и проблема са ковидом.

„Све то иде у добром смеру, играчи се враћају, прелазни рок није завршен, а надамо се да ћемо успети да урадимо још нешто по том питању, јер имамо потребе за још пар квалитетних појачања. Све у свему важна утакмица у недељу, а оно што детерминише успех то је резултат, па се надам победи и добром старту“, закључио је Ђурђевић.

Најбољи стрелац тима у јесењем делу Урош Ђурановић искористио је ову прилику да позове све љубитеље фудбала у Лазаревцу да дођу на стадион у недељу, јер је подршка навијача од великог значаја за тим.

„Домаћи терен свакако има своју тежину, и ми бисмо волели да је пун стадион на свакој утакмици. Прија нам подршка домаће публике тако да их позивам да дођу у што већем броју у недељу“, казао је Ђурановић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *