Кадровске промене у КК Колубара

Кошаркаши Колубаре улазе у последње две недеље рада пред почетак нове прволигашке сезоне. У клубу је дошло до кадровских промена, а нови тренер је Марко Димитријевић који је радио у иностранству и једно време водио Нови Пазар.

У клуб су стигли Лука Глишић, Младен Витковић, Вук Ђорђевић и Халил Жад. Нови спортски директор је Ђорђе Петровић који се после 17 година играња у Француској вратио у матични клуб. „Улазимо у нову сезону са жељом да направимо искорак у ондносу на прошлу сезону. Бобан Синђелић је добио нову функцију у клубу, а наш председник Милорад Рајковић је из здраствених разлога тренутно ван екипе. Доласком Петровића много смо добили и верујемо да ћемо постати стабилан прволигаш и да ћемо поново бити најгледанија прволигашка екипа ако се ускоро дозволи повратак публике на трибине“, каже Бојан Вељковић, потпредседник клуба.

Новоименовани спортски директор Ђорђе Петровић каже да је са доста амбиција ушао у клуб и да жели да клуб напредује. „Лично ћу се потрудити да у наредним годинама из нашег краја више младих играча закуца на врата првог тима. Побољшаћемо рад са млађим селекцијама, а са најперспективнијим ћемо и индивидулано радити. Надам се да ћемо наредне године имати госте из Француске и верујем да ће наше млађе селекцији путовати у Француску на турнире“, каже Петровић.

Колубара ће од 18. септембра учествовати на турниру у Земуну где ће, поред домаћина Младости, учествовати Тамиш из Панчева, Борац из Бања Луке и Колубара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *