Изабрани спортисти године у Лазаревцу

Најперспективнија спортискиња је чланица кик бокс клуба „Колубара“ Ксенија Рајковић, а најперспективнији спортиста је Игор Марковић члан атлетског клуба „Лазаревац“.

Тренер године је Иван Ранковић тренер Кик бокс клуба „Колубара“, а најбољи спортски радник у предходној години је Ана Живановић генерални секретар рукометног клуба „Колубара“.

Награда за посебан допринос у развоју спорта и физичке културе „Јован Јоца Станковић“, коју предлаже удружење педагога физичке културе, припала је професору физичке културе у основној школи „Диша Ђурђевић“ из Вреоца Драгану Гаџићу.

Најбоља екипа је кошаркашки клуб „Колубара“.

Најбоља спортисткиња је Наталија Станојевић, чланица карате клуба „Колубара“, а најбољи спортиста је Марко Ранковић члан атлетског клуба „Лазаревац“.

Додељене су и три награде за изузетан спортски резултат, а добили су их спортисти који наступају ван Лазаревца.

Стефан Бирчевић члан кошаркашког клуба „Партизан” и освајач олимпиjске медаље, Никола Симић члан кошаркашког клуба „Тамиш“ из Панчева и млада клизачица „Младости“ из Београда Нађа Шекуларац.

 Председник ССО Лазаревац Срђан Благојевић овом приликом је рекао: „Трудили смо се да наградимо најбоље и уверен сам да смо у томе и успели. У свим номинацијама конкуренција је била изузетно јака и није било лако одабрати најбоље, али смо ипак мислим донели права решења”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *