Игор Марковић трећи на првенству државе

Игор Марковић је изјавио да је успех дошао после дугог периода напорног тренирања, и посебно се захвалио тренеру Марку Ранковићу, без кога не би успео да постигне овај неверовантан успех. Марковић се захвалио и свим људима који су веровали у њега,  и људима који су му помогли да достигне овај успех.

Тренер Марко Ранковић, који је уједно и председник Атлетског клуба Лазаревац, је изјавио да је Игор неверовантан спортиста који је успео да оствари овај феноменалан успех само захваљујући његовом великом и борбеном срцу.

Ранковић је такође изјавио да Игора није пуно пратила срећа у животу, да је рођен са говорном маном у великој и мало сиромашнијој породици, и да је пре неколико година остао и без оца, али упркос свим проблемима, он никад није одустао. Увек је долазио редовно на тренинге и тренирао два пута дневно. Прелазио је сваки дан више од двадесет километара по ужасно хладном времену, али никада није хтео да се преда, никада није хтео ни на једном тренингу да одустане.

Ранковић је изјавио да ће клуб радити на томе да се Игору обезбеде бољи услови за живот и тренинг, али да се нада и да ће људи из наше Општине и добри и хумани људи, такође Игору помоћи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *