ГДЕ ЈЕ ЛАЗАРЕВАЧКj ФУДБАЛ ПОСЛЕ ЈЕСЕЊЕ СЕЗОНЕ

Спуштена jе завеса на фудбалску jесен броjних фудбалских клубова под окриљем Општинског фудбалског савеза Лазаревца.

Фудбалери Колубаре jесен су окончали у златноj средини ПРВЕ ЛjГЕ СРБjЈЕ, што jе можда и реалан домет зелено-црних, али у клубу жале што на конту ниjе уписано бар три-четири бода више.

jзвесно jе да ће фудбалере Колубаре у наставку прволигашког каравана са клупе водити нови тренер, jер jе руководство клуба због тешке финасиjске ситуациjе одлучило да прекине сарадњу са Предрагом Ристановићем. Такође jе извесно да ће и бар пет-шест играча Колубаре променити клупске боjе.Велики jе знак питања да ћи ће у наставку сезоне играти Драган Чадиковски коjи jе по окончању jесени отпутовао у Словениjу где му живи породица.

Фудбалери Турбине су jесен окнчали на трећем месту СРПСКЕ ЛjГЕ ГРУПА БЕОГРАД што jе велики успех Вреочана коjи су у предходних сезонама били увек ближе опасноj зони. Добре игре Вреочана нису остале незапажене па jе неколико играча на мети клубова из вишег ранга. Зато треба очекивати да руководство Вреочана надомести одлазак квалитетних играча како би сачували место у горњем делу српске лиге.

Фудбалери Степоеjвац Ваге су jесењи прваци БЕОГРАДСКЕ ЗОНСКЕ ЛjГЕ и само на терену потврдили да су одлични резултати плод доброг рада свих структура у клубу полседњих година. Степоjевчани ће морати освежити екипу ако желе да сачуваjу прво место и изборе пласман међу српсколгаше.

У ПРВОЈ БЕОГРАДСКОЈ ЛjГj jе чак седам клубова са лазаревачке региjе, а наjбољи пласман остварили су фудбалери Напредка из Медошевца коjи су jесен окончали на другом месту иза Прве jскре из Барича коjа jе опраавдала улогу фаворита.

Шумадиjа из Шопића, Младост из Цветовца, Младост из Барошевца и Младост из Чибутковице су у златноj средини и не стрепе за опстанак. А лазаревачки Борац jе у доњем делу табеле са фудбалерима Радничког из Рудоваца коjи су имали наjблеђу jесен последњих десет година и тешко могу обезбедити опстанак.

У ПРВОЈ ОПШТjНСКОЈ ЛjГj ТЕК из Великих Црљена jе заслужено освоjио титулу jесењег првака и већ могу да праве планове за повратак у београдски фудбал. Будућност из Дудовице jе наjприjатниjе изненађење а разочарали су Рудар из Зеока и Бурово коjи су се убраjали у круг кандидата за првака. Шумадиjа из Малих Црљени наjвероватниjе ће се наредне године преселити међу друголигаше, а за опстанак стрепи Лазаревац,Слобода и Бистрица.

Вруће пролеће се очекуjе У ДРУГОЈ ОПШТjНСКОЈ ЛjГj jер су три кандидата за прво место Борац из Араповца ,Слога из Лукавице и Стрмово само бод jе разлика између првопласиране и треће пласиране екипе. Прелазни рок jе на прагу а већ се наjављуjу броjни трансфери па се очекуjе и узбудљива пауза у свим лигама.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *