Фудбалска разгледница

У оквиру 13. кола Српске лиге група Београд фудбалери ТЕК-а поражени су у Малом Мокром Лугу од екипе Црвене Звезде са 2:0. После 13 кола ТЕК је на деоби четвртог места са 20 бодова, а лидерску позицију заузима екипа ИМТ-а са 30 бодова.

У 13. колу Београдске зонске лиге фудбалери Напретка из Медошевца савладали су пред својим навијачима Будућност из Звечке са 1:0. У комшијском дербију у Цветовцу фудбалери Шумадије из Шопића савладали су Младост са 2:0, а Турбина је донела сва три бода са гостовања савладали су БСК из Баћевца са 2:0. После 13 кола Напредак је на деоби првог места са БСК-ом из Батајнице. Шумадија је у средини табеле као и Турбина, а Младост из Цветовца је на последњем месту са само 2 бода.

Одиграни су мечеви 12. кола у Првој београдској лиги група Б. У првом дерибију Раднички у Рудовцима је савладао Борац са 2:0, а у другом дербију кола Посавина је савладала Звезду са 1:0 док је комшијски дерби у Дудовици припао домаћину екипа Будућности савладала је Младост из Чибутковице са 4:1. После 12 кола на деоби првог места су екипе Посавине и Борца са по 29 бодова, а Раднички је на трећем месту са 26 бодова.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *