Фудбалери Колубаре почели припреме

Пре првог тренинга играчима се обратио председник клуба Бојан Стевић.

„Прво да вам пожелим пуно среће и здравља, морам вам се захвалити што сте били и стрпљиви када је у питању исплата. Сада када смо обезбедили средства за несметан рад клуба прво ћемо измирити заостале обавезе и направити договор за наставак сарадње.

Нећемо ићи нигде ван Лазаревца јер овде имамо добре услове, а не желимо да трошимо средства за припреме већ да их вама доделимо. Захтевам дисциплину и поштовање стручног штаба. До средине фебруара оджаћемо и Скупштину клуба на којој ћемо обелоданити и потписивање спортске сарадње са три клуба, јединим из окружења једним суперлигашем и једним иностраним клубом”,  рекао је Бојан Стевић председник клуба.

Играчима и стручном штабу обратио се и председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић.

„У овој годни обезбедили смо више средстава за спорт, а самим тим и већа средства смо обезбедили са Колубару. Лазаревац заслужује стабилног прволигаша и зато ћемо стати иза вас, а од вас тражим да направите добре резултате и обезбедите опстанак овог пролећа“,  рекао је председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић.

Потом је представљен и нови стручни штаб који ће чинити Милан Куљић, Бранислав Бајић, Марко Миловановић и тренер голмана Предраг Миловановић. За новог техничког секретара именован је Милоје Радичевић .

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *