ФС Србије фудбалерима поклонио спортску опрему и реквизите

Делегација ФС Србије у саставу Илија Петковић, Јован Шурбатовић, Мирко Глушчевић и репрезентативац Душко Тошић посетила је ФС Лазаревца и у ГО Лазаревац уручила спортску опрему и реквизите за све фудбалске клубове и школе фудбала у Лазаревцу.

Пригодне поклоне добило је 36 клубова, а госте је поздравио председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић. „Велика захвалност ФС Србије на челу са председником Славишом Кокезом који су донирали свим нашим фудбалским клубовима и показали да не деле клубове на мале и велике. Морам се захвалити и нашем Бојану Стевићу који има одличну сарадњу са ФС Србије и Београда“, рекао је Синђелић.

Испред ФС Србије присутнима се обратио Илија Петковић. „Ова опрема је више симболична, али је дата од срца и руководства ФС Србије и ФС Београда не деле клубове на мале и велике или градске и сеоске. Треба да будемо под истим кровом и јединствени. Овај крај је дао доста добрих фудбалера као што је Дејан Шваба Ђурђевић са којим сам сарађивао у ОФК Београду и надам се да ће у догледно време неки од младих фудбалера кренути пут великих клубова“, казао је Петковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *